5 причин чому вигідно замовляти продукти онлайн з доставкою додому

0 коментарів 8721 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За статистикою, кожен п’ятий українець раз на тиждень замовляє продукти з доставкою додому. І це тільки початок, адже з кожним роком популярність онлайн-сегменту невпинно зростає. За даними Deloitte, за останній рік частота онлайн-замовлень збільшилась на 12%.


Така тенденція зовсім не дивує: шалений темп життя вимагає від нас розставляти пріоритети та грамотно розпоряджатись власним часом. Тому українці все більше намагаються спрощувати та делегувати рутинні завдання, і відмінними інструментами для цього є сервіси онлайн-замовлення продуктів та готової їжі.

Як сервіс доставки економить ваш час 

Ще 5-7 років тому доставку пропонували тільки поодинокі ритейлери, часові слоти були довгими, а покупцю доводилось підлаштовувати свої справи під час доставки. Зараз все змінилось: клієнти все більше цінують оперативність, зручність та гнучкість онлайн-замовлень, а сервіси доставки адаптуються, щоб задовольнити потреби покупців.

Серед основних переваг сучасних сервісів доставки:

        Зручність

Саме цей критерій є вирішальним для більшості користувачів послуг доставки. Онлайн-замовлення дійсно суттєво спрощують життя: обрали продукти на сайті, зазначили адресу та зручний час отримання, тут же сплатили карткою — і бажане замовлення вже у вас.

        Варіативність

Потрібна доставка якомога швидше або навпаки — на чітко визначений час? Замовили продукти додому чи зручніше самим заїхати в магазин, щоб забрати замовлення? Сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA дає змогу замовити всі необхідні товари, включно з готовими стравами та обрати найзручніший час доставки або самовивіз. А щоб точно спланувати зустріч з кур’єром, варто обрати зручний 20-хвилинний інтервал доставки. Із сервісом VARUS.UA можна обрати спосіб отримати замовлення: кур’єром до дверей, самовивозом з магазину або отримати його у спеціальній Drive точці видачі, не виходячи з машини.

      Економія часу

Залежно від переліку покупок, зручності магазину та пікових годин, шопінг може займати одну чи навіть кілька годин. Додайте до цього час на те, щоб дійти чи доїхати до супермаркету — і виходить доволі тривалий процес.

Онлайн-замовлення дозволяє вивільнити додатковий час: вам потрібно тільки обрати товари на сайті, а всі інші процеси візьмуть на себе магазин та кур’єр. Натомість ви можете витратити час на роботу, хобі, відпочинок чи інші корисні заняття.

        Продуманий інтерфейс

Хороший сервіс доставки дає клієнту можливість замовити продукти, а найкращий — ще й допомагає у цьому. Так, VARUS.UA не просто має зручний та інтуїтивний інтерфейс. Сервіс також формує персональні рекомендації для користувача, дозволяє створювати списки обраних товарів, пропонує альтернативу, якщо обраний продукт закінчився. Крім того, на сайті можна залишати відгуки, завдяки яким процес вибору товарів стає ще простішим.

5 причин чому вигідно замовляти продукти онлайн з доставкою додому

Як замовлення продуктів онлайн допомагає заощаджувати бюджет

На перший погляд, може здатись, що замовляти продукти онлайн з доставкою — це оплачувати додаткову послугу, а значить витрачати більше коштів. Проте, якщо подивитись на це з іншого ракурсу, виявиться, що онлайн-замовлення навпаки здатні допомагати заощаджувати. Як саме?

        Відсутність транспортних витрат

Якщо супермаркет знаходиться не дуже близько від вашого дому, варто враховувати гроші, які потрібно витратити на те, щоб до нього добратись. Якщо за невеликим набором продуктів можна з’їздити громадським транспортом, то для масштабних закупів доведеться скористатись автівкою або викликати таксі.

У випадку з доставкою продуктів, про транспорт турбуватись не доведеться. Кур’єр доставить замовлення прямо до ваших дверей квартири.

5 причин чому вигідно замовляти продукти онлайн з доставкою додому

        Без імпульсивних покупок

За статистикою, 80% покупців складають перелік необхідних товарів перед тим, як йти у магазин, але під час шопінгу купують щось поза межами цього переліку, не заплановано. З вами точно таке траплялось, коли ви прийшли за покупками голодними, побачили привабливу акційну пропозицію, оновлене пакування чи новий смак улюбленого продукту.

Онлайн-замовлення суттєво знижують ризик виникнення подібних ситуацій. На сайті ви обираєте ті товари, які дійсно вам потрібні, і немає спокуси захопити щось зайве дорогою до каси. Таким чином, ви здійснюєте покупки більш усвідомлено та заощаджуєте кошти.

Отже, замовлення продуктів онлайн з доставкою — це не тільки зручно, а ще й вигідно. Витрачайте час на себе та відпочинок, а про доставку продуктів потурбується сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x