В УДП відзвітували про рекордний прибуток

0 коментарів 11367 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За інформацією пресслужби підприємства, до державного бюджету компанією було сплачено чергові 140,6 млн грн, що свідчить про повністю виконане зобов’язання перед державою. Загальна сума дивідендів за минулий рік – 215,6 млн грн – це більше ніж за всі роки існування Українського Дунайського пароплавства разом. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Загалом з 2022 року команда сплатила податків на суму понад 1,06 млрд грн. Як зазначив керівник компанії Дмитро Москаленко, у держави ніколи б не було мільярда гривень податків від УДП, якби фрахт не реалізувався виключно в білу, без посередників, за реальною ринковою ціною.

Не знаю точно, скільки це у дронах, але напевно дуже багато. Звертаю увагу, рекордний минулорічний прибуток УДП (719 млн грн) не пов’язаний із високими ставками фрахту. Ажіотажний попит на річкові перевезення залишився у 2022-му. У 2023-му ставки стабілізувались на помірному рівні
Але доходи УДП продовжували зростати завдяки єдиній логістичній послузі, яка об’єднала фрахт з перевалкою в Україні та Констанці. Не менш важливо було проявити політичну волю та конвертувати рекордні доходи у рекордні відрахування у бюджет“, – підкреслив керівник.

Також, за твердженням Москаленко, цього досягнення не було б, якби на підприємстві не провели деофшоризацію, зареєструвавши від УДП панамську дочірню компанію DSS податковим агентом України. Якби не були ліквідовані схеми з паливом, не запроваджена система онлайн-моніторингу. І не навели лад із закупівлями.

Певний час нам дорікали відмовою від консервативної стратегії, від напрацьованої десятиріччями моделі роботи пароплавства. Але в результаті ми очистили підприємство від боргів, відновили флот, сплатили рекордні суми в державний бюджет. Ніщо не завадило компанії повернутись на традиційні маршрути до старих клієнтів, але ми повертаємося значно більш сильними із запасом міцності, готовими до жорсткої конкуренції“, – запевнив Дмитро Москаленко.

В УДП відзвітували про рекордний прибуток

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x