Сьогодні Ізмаїл проведе в останню путь ще одного Героя – Миколу Гаврилюка

0 коментарів 19062 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 16 квітня, мешканці міста віддадуть останню шану одразу двом Героям, які віддали своє життя за мирне небо над головою. Об 11:00 відбудеться прощання з Віталієм Тарица, а о 12:00 попрощатись можна буде з Миколою Гаврилюком. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Андрія Абрамченко.


Командира розвідувального відділення розвідувального взводу розвідувальної роти солдата Віталія Павловича Тарицу, як вже повідомляла “БІ”, буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться об 11:00 на вул. Коцюбинського, 122.

Годиною пізніше громада попрощається з майстер-сержантом Миколою Григоровичем Гаврилюком, учасником АТО, Захисником України, військовослужбовцем-прикордонником, який захищав Україну з 2014 року.

Микола Григорович народився в Луганській області. Коли йому було років із пʼять, батьки переїхали до Комишівки. Саме там закінчив школу, потім вчився в Кишинівському спортивному технікумі, відслужив строкову військову службу, став мешканцем Ізмаїла та майже 30 років відслужив в Ізмаїльському прикордонному загоні. Родина росла: народились діти – син та донька, а з часом – і онук.

… 2014-го Микола Григорович пішов захищати рідний дім від російської агресії – боронив рідну землю до квітня 2024 року… Справу батька продовжує син – капітан другого рангу, учасник АТО, Захисник України, нащадок Захисника Батьківщини.

“Вічна слава Українському Воїну, який, не шкодуючи себе, захищав від ворога рідну Україну і кожного з нас! Вічна памʼять Миколі Григоровичу Гаврилюку! Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття сім’ї та близьким Захисника України.
Розділяємо біль вашої втрати…”, – висловили співчуття у міськраді.

Майстер-сержанта Миколу Григоровича Гаврилюка буде поховано на Алеї Слави на Новому цвинтарі. Прощання відбудеться о 12:00 за адресою: провулок Севастопольський, 24.

 

Сьогодні Ізмаїл проведе в останню путь ще одного Героя - Миколу Гаврилюка

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x