У селі Суворовської громади майбутні випускники ліцею зробили свій внесок у висадці алеї Перемоги

0 коментарів 27432 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Кирнички Суворовської громади учні 11класу, майбутні випускники  ліцею,  продовжили акцію «Посади дерево Перемоги!», яку започаткували у 2023 року. Про це повідомляє “Бессарабії INFORM”  з посиланням на адміністрацію школи.
“Маємо надію, що квіти Перемоги, висаджені біля нашого ліцею, свідчитимуть, що ми сильні, нездоланні, тримаємось один за одного, своїми посмішками та добрими справами здатні врятувати нашу землю та звільнити її від зла. Впевнені, що Перемога буде за нами!” -стверджують одинадцятикласники.
Завдяки другому етапу благодійного проєкту для українських школярів Flowers4school і донатам  випускників минулих років  ліцей отримав 350 цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів для того, щоб перетворити кожну школу України на квітучий парк, де діти вивчатимуть природу та відновлюватимуть ментальне здоровʼя.
“Сподіваємося, що ідея із закладкою Алеї Перемоги і далі буде продовжена майбутніми випускниками Кирничанського ліцею і незабаром перетвориться на парк Перемоги”, – зазачила адміністрації школи.
У селі Суворовської громади майбутні випускники ліцею зробили свій внесок у висадці алеї Перемоги У селі Суворовської громади майбутні випускники ліцею зробили свій внесок у висадці алеї Перемоги
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x