У Болградському районі прийняли Програму економічного та соціального розвитку на 2024 рік

0 коментарів 7830 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 18 квітня, Болградська районна рада у ході засідання сесії затвердила Програму економічного і соціального розвитку Болградського району на 2024 рік. Про це, із посиланням на Болградську РДА та районну раду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо дана Програма була розглянута депутатами на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету, економічного розвитку територій, регіонального та міжнародного співробітництва, інвестицій та підприємництва.

У тексті документа йдеться про те, що при розробці Програми було проведено аналіз та тенденції економічного і соціального розвитку району за 2023 рік, після чого й були визначені актуальні питання та основні завдання на 2024 рік.

«Нагадаємо, що Програма розроблена з метою створення необхідних економічних і організаційних умов для реалізації державної політики в короткостроковій перспективі. Відповідає стратегічним та операційним цілям, напрямам Державної Стратегії регіонального розвитку на 2021-2027 роки, Стратегії розвитку Одеської області на період 2021-2027 роки. Програма базується на основних заходах Програми соціально-економічного та культурного розвитку Одеської області на 2024 рік», ─ зазначили у райдержадміністрації.

У разі успішного виконання заходів Програми у 2024 році районне керівництво сподівається на збільшення обсягів реалізації промислової продукції на 10%; капітальних інвестицій на 15%; збільшення на 6,3% працевлаштування у всіх сферах економічної діяльності; створення єдиного інформаційного простору для реєстрації, приймання, аналізу та зберігання організаційно-розпорядчих документів органів місцевого самоврядування в електронному вигляді із застосуванням КЕП; розвиток Геопорталу відкритих даних району тощо.

У Болградському районі прийняли Програму економічного та соціального розвитку на 2024 рік

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x