Прокуратура стягнула з енергокомпанії на користь Кілійської громади 220 тисяч гривень

0 коментарів 18306 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокуратура через суд стягнула з енергопостачальної компанії 220 тисяч гривень на користь виконавчого комітету Кілійської міської ради. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську окружну прокуратуру.


Рішенням господарського суду Одеської області, що залишено у силі постановою Південно-західного апеляційного господарського суду, у повному обсязі задоволено позовну заяву Ізмаїльської окружної прокуратури в інтересах Південного офісу Держаудитслужби, Кілійської міської ради та виконавчого комітету міськради до суб’єкта господарювання про визнання недійсними додаткових угод до договору про постачання електричної енергії та стягнення на користь громади понад 220 тис. грн.

Прокуратура довела, що під час виконання договору енергетична компанія всупереч вимогам Закону України «Про публічні закупівлі» уклала шість додаткових угод, внаслідок чого ціна за поставку товару збільшилася більше ніж на 30%. Це призвело до надмірно сплачених протягом 2020 року органом місцевого самоврядування коштів.

Наразі стягнуті за судовим рішенням з енергопостачальної компанії 220 тис. грн вже в повному обсязі надійшли до місцевого бюджету Кілійської громади.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x