На трасі «Одеса-Рені» виявили мікроавтобус, в якому намагалися перетнути кордон п’ятеро ухилянтів

0 коментарів 38718 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Білгород-Дністровського загону припинили нелегальне перевезення «пасажирів» до Молдови. На транзитній ділянці автодороги «Одеса-Рені» вони зупинили мікроавтобус, яким водій намагався переправити через кордон п’ятьох чоловіків. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби.


Отримавши замовлення від своїх «клієнтів», 68-річний житель Одещини забрав їх у попередньо домовленому місці. «Мандрівниками виявилися мешканці Миколаївської, Одеської та Львівської областей.

Вони відшукали послуги нелегального транспортування в інтернет-месенджерах. За організацію незаконного переправлення через кордон вони сплатили по 8 тисяч доларів США кожен. До зазначеної суми, окрім перевезення, також входила і підробка військово-облікових документів, що надають право виїзду за кордон.

«Завдяки інформації оперативних співробітників, схему закордонного трансферу було викрито, на правопорушників складено адміністративно-процесуальні документи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону» та направлено повідомлення до Нацполіції про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», ─ йдеться у повідомленні.

Тепер перевізнику загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x