На Одещині затримали 18-річного торгівця боєприпасами

0 коментарів 11475 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


18-річному жителю Одещини, якого викрили на продажі боєприпасів, загрожує до семи років увʼязнення. Поліцейські задокументували збут молодиком гранат та електродетонаторів. Крім цього, у нього вдома був виявлений цілий арсенал вибухівки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Встановлено, що 18-річний житель Усатівської ОТГ підшукував покупців на незаконні небезпечні предмети. Правоохоронці слідкували за молодиком і задокументували дві оборудки зловмисника, після чого затримали його.

Обидві зустрічі правопорушника з «клієнтом» відбулися в Одесі. Спочатку він продав за 10 тисяч гривень чотири корпуси ручних осколкових гранат різної модифікації з запалами до них. В другий раз він за 400 доларів збув ще чотири корпуси різних гранат з запалами та два електродетонатори.

Зловмисника затримали «на гарячому», після чого провели обшук за місцем його мешкання, в ході якого виявили ще низку небезпечних предметів, які він планував збути в аналогічний спосіб. Серед вилученого, зокрема, більше трьохсот набоїв різного калібру, гранатометний постріл, мінометна міна, одинадцять детонаторів різних модифікацій.

На Одещині затримали 18-річного торгівця боєприпасами

На Одещині затримали 18-річного торгівця боєприпасами

На Одещині затримали 18-річного торгівця боєприпасами

Правоохоронці вилучили увесь арсенал, який скерували на експертизу, та кошти, отримані правопорушником в протиправний спосіб.

Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України у придбанні, носінні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

На Одещині затримали 18-річного торгівця боєприпасами

Згідно із чинним законодавством за скоєне молодикові загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Канал надходження заборонених предметів до фігуранта буде встановлюватись в ході слідства.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x