На Ізмаїльщині відміняють непотрібні тендери, а гроші направляють на ЗСУ

0 коментарів 13068 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі відмінили три тендери та зменшили вартість однієї із закупівель на загальну суму 12 мільйонів гривень. Натомість громади Ізмаїльщини з початку року на оборону України вже перерахували більше 16 мільйонів гривень. Про це повідомили в Ізмаїльській районній військовій адміністрації, передає «Бессарабія INFORM».


Вчора, 24 квітня, голова Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів нараду з «Прозорості та підзвітності». У заході взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниці голови Ірина Холостенко і Марина Деной, керівник апарату Світлана Тіткова.

На нараді Родіон Анатолійович зазначив, що питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові потреби, які забезпечують безпеку та життєдіяльність громади.

Ізмаїльською РВА постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель громад та обговорюється кожна запланована закупівля на предмет її доцільності, вартості.

Зокрема, завдяки плідній співпраці райдержадміністрації з громадами Ізмаїльського району з метою скорочення і оптимізації видатків були відмінені три та зменшений обсяг одного договору щодо закупівель товарів, робіт і послуг на загальну суму 12 млн грн. Натомість з початку поточного року на оборону держави громадами Ізмаїльщини вже перераховано більше 16 млн грн.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x