Мешканець Білгород-Дністровського району незаконно розорав земельну ділянку на околиці Татарбунарів: що йому загрожує

0 коментарів 30699 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські Білгород-Дністровського району повідомили жителю Лиманської громади про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки у водоохоронній та санітарно-захисній зонах. На землі, що належить Татарбунарській громаді, чоловік планував незаконно зайнятися сільськогосподарською діяльністю. Тепер правопорушнику загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції.


В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що житель одного із населених пунктів Лиманської громади, не маючи відповідних дозвільних документів, з березня цього року почав використовувати земельні угіддя площею 8 тис. 351 квадратнй метр на околиці Татарбунар, які розташовані в межах водоохоронної та санітарно-захисної зон. Чоловік розорав земельну ділянку та планував використовувати її для вирощування зернових культур.

«За наявності достатніх доказів ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки щодо земель в охоронних та санітарно-захисних зонах. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 197-1 Кримінального кодексу України й тягне за собою покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на строк до двох років. Слідство триває», – повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x