В РНБО анонсували посилення захисту українських портів найближчим часом

0 коментарів 23220 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Український військово-промисловий комплекс уже виготовляє засоби, які допоможуть посилити захист портової інфраструктури від ракетних ударів країни-окупанта. Результат можна буде помітити вже незабаром.


Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону у п’ятницю, 21 липня.

Він зазначив, що в Україні не вистачає засобів ураження ППО саме з деяких видів того озброєння, яким користується армія росії.

«Президент поставив завдання посилити захист (портової інфраструктури – ред.). Сьогодні працюють усі контакти, щоб прискорити постачання необхідної техніки. Однак хочу зауважити, що ми і самостійно розробляємо…і вже є розуміння систем захисту», – сказав Данілов.

Він також повідомив, що український ВПК вже «виготовляє такий захист».

«Найближчим часом, я думаю, це (захист портової інфраструктури – ред.) буде посилено», – додав секретар РНБО.

При цьому Данілов звертає увагу, що навіть такі розробки не зможуть гарантувати стовідсотковий захист від атак окупантів.

Нагадаємо, чотири дня поспіль російські військові потужно атакують різними видами ракет та ударними дронами південні області України. Б’ють в основному по портовій інфраструктурі.

Крім того, міноборони рф пригрозило кораблям, які направлятимуться в порти України. росія розглядатиме всі кораблі, які прямують в українські порти, в якості потенційних перевізників вантажів військового призначення.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x