Закінчення війни в Україні? Кремль хоче запропонувати мир за “корейським сценарієм”

0 коментарів 34614 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кремль хоче укласти так званий “мир” з Україною за корейським сценарієм, розділивши українські території. Україні пропонують вчинити за прикладом Кореї, тобто розділити країну навпіл. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.


Нам зараз пропонують корейський варіант. Так звана умовна 38 паралель. От тут такі українці, а тут не такі українці. Росіяни зараз будуть вигадувати все що завгодно. Точно знаю, що один із варіантів, які вони можуть нам пропонувати — це 38 паралель”, – сказав Данілов.

Водночас він додав, що самі корейці нарікають на такий сценарій, прийнятий ними, оскільки територіальні поступки призвели до проблем.

“Нещодавно спілкуючись з представниками Кореї, я звернув увагу… Вони вважають, що тоді була велика помилка, що пішли на поступки, погодилися з тим, що треба заради збереження. Сьогодні мають проблеми”, – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, що в 1945 році відбулося розділення Кореї на КНДР ї Південну Корею після поразки Японії (вона правила Кореєю) у Другій світовій війні, після чого СРСР і США уклали угоду про спільне управління країною, а лінія розділу зон впливу двох держав пройшла по 38-й паралелі. Як відомо, зона впливу СРСР – КНДР – перетворилася на країну з тоталітарною диктатурою і культом особистості навколо династії Кім, де не дотримують жодних прав людини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x