На Одещині продовжується боротьба з контрабандою: вилучені сигарети вартістю 7 мільйонів гривень передадуть ЗСУ

0 коментарів 12501 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через продавця у Львові БЕБ викрило на Одещині незаконне виробництво тютюнових виробів. Всі вилучені сигарети та кошти, отримані від реалізації обладнання, було вирішено передати на потреби військових. Також фігуранти справи добровільно внесли на рахунок ЗСУ 150 тисяч гривень. Про це, з посиланням на БЕБ, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Підприємливі злочинці організували підпільний цех з виробництва сигарет на території дачного кооперативу в Одеській області. Використовуючи промислове обладнання з невеликою потужністю, зловмисники виготовляли тютюнові вироби та пакували їх зі швидкістю до 5 000 сигарет на годину.

Контрафактні сигарети були реалізовані на Львівщині та по всій території України, маскувавшись під вироби відомої торгової марки.

За результатами обшуків, детективи БЕБ вилучили у власність держави 280 тисяч пачок тютюнових виробів, промислову лінію для виробництва сигарет, пакувальну машину та інше обладнання. Орієнтовна вартість вилученого становить понад 21 млн грн.

Відповідно до рішення компетентних органів, вилучені сигарети та кошти, отримані від реалізації обладнання, буде передано на потреби Збройних сил України. Крім того, фігуранти справи добровільно внесли 150 тисяч гривень на рахунок ЗСУ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x