РФ готує переворот в Молдові. До нього можуть залучити кадирівців, які перебувають зараз у Туреччині як “рятувальники” – Данілов

0 коментарів 35964 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Росія планує провести державний переворот у Молдові та відправила до Туреччини чеченських “рятувальників”, після цього вони можуть опинитись у Кишиневі.


Про це в ефірі телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, українська розвідка попередила Молдову, що рф найближчим часом планує здійснити там державний переворот.

“Давайте не говорити, що у Молдови нічого не відбулося. Там зараз відбувається зміна керівництва країни, максимально посилюється силовий блок… Росія дуже хоче, щоб там ще раз все “запалало”. Саме за допомогою росії. Щоб там була точка напруженості, на яку ми повинні були б звертати максимальну увагу”, – сказав у розмові з журналістами секретар РНБО.

До спроби державного перевороту в Молдові кремль може залучити кадирівських силовиків, які в лютому минулого року перебували в Київській області із завданням ліквідувати керівництво країни.

Зараз ті ж самі силовики знаходяться в Туреччині і працюють там “рятувальниками”.

“Ми зараз уважно відстежуємо, щоб не сталося так, що ці «рятувальники» опиняться в Кишиневі. Ми знаємо їхні прізвища та імена”, – додав Данілов.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x