Україна повертає додому: 121 полеглий Оборонець знайшов свій шлях до Батьківщини

0 коментарів 16605 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна продовжує робити кроки у напрямку врегулювання складних питань, пов’язаних з воєнними діями в нашій країні. За результатами репатріаційних заходів, проведених спільно з різними військовими та цивільними структурами, на Батьківщину повернули 121 полеглого Оборонця. Про це, з посиланням на Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Зазначено, що серед цих полеглих воїнів 12 були віднайдені на Луганському напрямку, 107 – на Донецькому напрямку та двоє – на Запорізькому напрямку. Спільні зусилля представників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Об’єднаного центру СБУ, МВС, Секретаріату уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, ЗСУ, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій та інших структур Сектору безпеки та оборони України виявилися дієвими у вирішенні цієї гуманітарної місії.

Наголошується на важливій ролі Міжнародного комітету Червоного Хреста у сприянні цьому процесу. Збройні Сили України візьмуть на себе відповідальність за перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних установ.

Після перевірки представниками правоохоронних органів та судово-медичними експертами особи загиблих будуть встановлені. Після ідентифікації тіл наших Оборонців їх передадуть родинам для гідного поховання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x