У Татарбунарській громаді скоро відкриють другу поліцейську дільницю

0 коментарів 29943 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У кінці березня в селі Струмок Татарбунарської громади мають відкрити станцію в будівлі колишньої селищної ради, де працюватиме поліцейський офіцер. Це буде вже другий відкритий поліцейський відділок на Татарбунарщині, який є продовженням реалізації спільного проєкту “Поліцейський офіцер громади”, меморандум з якого ще був підписаний до війни. Про це власному кореспонденту “Бессарабії INFORM” в Татарбунарах  розповів міський голова Андрій Глущенко.


За його словами, декілька днів тому він відвідав Струмківський старостат. Разом з тимчасово виконуючим обов’язки начальника другого відділення поліції Едуардом Коломійцем Андрій Глущенко оглянув хід реалізації спільного проєкту “Поліцейський офіцер громади”.

«У Татарбунарській громаді це вже буде друга відкрита поліцейська дільниця. Першу станцію урочисто презентували в Татарбунарах в 2022 році.  У Струмку плануємо відкрити дільницю в кінці цього місяця в будівлі колишньої сільської ради», – повідомив нам очільник ТГ.

У Татарбунарській громаді скоро відкриють другу поліцейську дільницю

Андрій Глущенко зазначив, що ремонт будівель дільниць ліг на плечі громади. Зокрема, капітальний ремонт приміщення, де працюватиме поліцейський офіцер громади в селі Струмок, вартувала місцевому бюджету близько 300 тисяч гривень. Водночас поліція надає службове авто для свого співробітника.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x