В Ізмаїльському районі розроблять план розвитку зрошувальної системи

0 коментарів 16740 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 14 березня, в Ізмаїльській районній державній адміністрації відбулась нарада з питань модернізації зрошувальної системи на території Ізмаїльського району на чолі з Родіоном Абашевим. Також у ній взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Сергій Проданов, начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ізмаїльської райдержадміністрації Ольга Мінюк, заступник начальника Ізмаїльського управління водного господарства Михайло Кейбаш та представники найбільших аграрних господарств-водокористувачів Ізмаїльського району, повідомляє “Бессарабія INFORM”.

В ході наради Родіоном Анатолійовичем було наголошено на необхідності розробки стратегічного плану-концепції розвитку зрошувальної системи, на реалізацію якого можна буде запитувати відповідне фінансування. Для розробки цього плану у свою чергу потрібно створити робочу групу. Вона має включити до себе представників усіх зацікавлених сторін — як аграрних господарств, так і державних банківських установ, екологів.

Зазначимо, що одним з основних напрямків роботи на початковому етапі має стати створення оновленої карти зрошувальних систем Ізмаїльського району.

В результаті за підсумками наради було вирішено розробити відповідний проєкт розпорядження Ізмаїльської районної державної адміністрації.
В Ізмаїльському районі розроблять план розвитку зрошувальної системи
В Ізмаїльському районі розроблять план розвитку зрошувальної системи
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x