У рф розбився військовий літак Іл-76: на борту перебували 15 людей

2 коментаря 18630 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Іванівській області рф біля військового аеродрому Північного впав літак Іл-76. На борту було вісім членів екіпажу та сім пасажирів. Про це повідомляє низка російських ЗМІ.


«Літак Іл-76 розбився в Іванівській області при заході на посадку. За попередніми даними, він упав на території цвинтаря в районі села Богородське, неподалік аеродрому. Борт наполовину зруйновано. Наразі відбувається пожежа», – написав канал BAZA.

Зазначається, що Іл-76 не долетів до аеродрому і, можливо, зумів сісти на полі, при цьому в нього відвалився двигун.

«За попередніми даними, пілот намагався дотягнути до аеродрому, але коли зрозумів, що не зможе це зробити, став відводити літак від житлових забудов. Після цього літак упав у лісосмузі в районі цвинтаря. На борту знаходилося, попередньо, 12 людей», – сказано в повідомленні.

Пізніше в Міноборони РФ підтвердили падіння військового літака Іл-76. За їхніми даними, на борту було вісім членів екіпажу та сім пасажирів.

«Причиною катастрофи стала пожежа одного з двигунів під час зльоту літака. На аеродром Іваново вилетіла комісія Головного командування ВКС росії», – йдеться у повідомленні РІА новини.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
КGB
КGB
1 месяц назад

Жертв среди людей нет! Уцелевших – тоже 😉 🙂 😀

Юрій Осика
Юрій Осика
1 месяц назад

Не “15 людей”, а “15 істот”. Або “15 москалів”.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x