Трирічна донечка залишилася сиротою: у лікарні померла 19-річна мешканка Кілії, яка втрапила в ДТП з поліціянтом

0 коментарів 417636 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 березня, в Кілійській багатопрофільній лікарні, на жаль, зупинилося серце 19-річної Ірини Рейнської, яка три дні тому потрапила у страшну ДТП – автівка, в якій вона знаходилася, під керуванням 34-річного поліціянта на великій швидкості влетіла в стіну житлового будинку, протаранивши її наскрізь. За життя пацієнтки боролися лікарі, до збору коштів на порятунок долучилися небайдужі люди, але дива не сталося. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Фатальною стала сильна травма голови, яка призвела до крововиливу в мозок. Тяжкий стан намагалися стабілізувати, аби з’явилася можливість зробити операцію. Перевозити її до обласного медичного закладу було небезпечно, тож її лікування проходило в Кілії під керуванням медиків з Одеси. У свідомість дівчина так і не приходила.

Варто зазначити, що в коментарях під публікаціями про ДТП в соцмережах було вилито дуже багато бруду, зокрема про начебто легковажність Ірини, адже, за твердженням користувачів, вона нібито “свідомо сіла у машину з п’яним, одруженим чоловіком”. Проте, як відомо, загиблий за кілька місяців до цього розійшовся з дружиною. Зазначимо також, що Ірину характеризують як дуже працелюбну і порядну людину – вона сама тягнула трирічну дитину та намагалася влаштувати особисте життя. На жаль, донечка залишилася круглою сиротою – її вихованням будуть займатися рідні.

Щодо підтвердження або спростування факту наявності у водія алкогольного сп’яніння наразі офіційної інформації немає – слідство ведуть представники Державного бюро розслідувань. Але, за даними джерела, який має відношення до правоохоронної структури, очевидні ознаки вживання ним спиртних напоїв незадовго до ДТП були.

На фото – Ірина під час перебування в комі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x