Стало відомо, хто отримав корону на конкурсі “Міс всесвіт”

0 коментарів 52461 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Представниця Чехії 24-річна Христина Пишкова обійшла 111 суперниць та отримала титул Міс Світу 2024. Вона стала другою чешкою, хто виграв цей конкурс. Про це йдеться на сайті конкурсу.


Пишкова — 23-річна модель, яка здобуває ступінь в галузі права та ділового адміністрування. Вона вільно володіє англійською, польською, словацькою та німецькою мовами. Також вона заснувала фонд, який виступає за сталий розвиток у вигляді освіти.

Стало відомо, хто отримав корону на конкурсі "Міс всесвіт"
Krystyna Pyszková of Czech Republic waves after she was crowned Miss World in Mumbai, India, Saturday, Mar. 9, 2024. (AP Photo/Rajanish Kakade)

“Найбільшим моментом її гордості було відкриття англійської школи для дітей із малозабезпечених сімей у Танзанії, де вона також працювала волонтером. Вона любить грати на флейті та скрипці, а також має пристрасть до музики та мистецтва”, — йдеться у профілі переможниці на сайті конкурсу.

Індія вдруге приймає конкурс “Міс світу”. Попереднього разу фінал проводили в 1996 році. Цього разу на заході країну представляла володарка титулу “Міс Індія – 2022” Сіні Шетті, яка не пройшла у фінал. Пишкова стала другою Міс світу з Чехії — 2006 року цей титул отримала її співвітчизниця Тетяна Кухаржова.

Ясміна Зайтун із Лівану стала першою віцеміс. У топ-4 увійшли представниці Тринідад і Тобаго та Ботсвани.

Стало відомо, хто отримав корону на конкурсі "Міс всесвіт"

18-річна українка Софія Шамія вибула з “Міс світу” у чвертьфіналі. Дівчина опинилася серед 40 найкращих претенденток, але не увійшла до дванадцятки. Вона потрапила в топ-10 благодійних проєктів.

Стало відомо, хто отримав корону на конкурсі "Міс всесвіт"

росію не допустили до участі в цьогорічному конкурсі краси “Міс світу”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x