Обікрав брата, але розкаявся у скоєному – чи зглянувся Болградський суд над чоловіком

0 коментарів 16092 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулого тижня Болградський суд виніс вирок чоловікові, який обікрав двоюрідного брата, що мешкає з ним в одному селі по сусідству. Правопорушник раніше судимостей не мав, серед односельців та за місцем роботи характеризувався як порядна і спокійна людина. Яке покарання він отримав за свій протиправний вчинок, розбиралась «Бессарабія INFORM», посилаючись на матеріали справи.


Наприкінці жовтня 2023 року, ввечері, знаючи, що двоюрідного брата немає вдома, чоловік переліз через огорожу й таємно викрав шість сталевих труб різної величини та металевий диск. Звичайно, про це він брату не розповів, а нанесений ним матеріальний збиток склав 5514,41 грн.

Потерпілий розповів у судді, що він у жовтні виявив у себе крадіжку металевих труб з городу. Про це він повідомив працівників поліції. Пізніше йому стало відомо, що крадіжку вчинив його двоюрідний брат, але претензій матеріального чи морального характеру до обвинуваченого він не має, все викрадене майно йому повернуто.

Обвинувачений також визнав себе винуватим у вчиненні злочину та щиро розкаявся.

Суд врахував, що за період проживання в селі скарг від жителів на чоловіка не поступало, він має дружину, виховує неповнолітню дочку, спиртними напоями не зловживає; на обліку у психіатра та нарколога не перебуває, а також має постійне місце роботи.

Після розгляду всіх обставин справи суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 185 КК України, та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 17000 гривень.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x