На війні загинув Герой з Тарутинської громади Віталій Димчогло

0 коментарів 19845 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 26 березня, мешканці громади отримали сумну новину про те, що їх мужній захисник Віталій Федорович Димчогло загинув декілька днів тому на полі бою. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


Відомо, що 39-річний Віталій Димчогло був призваний на військову службу ще на початку вторгнення, 08.03.2022 року, Тиврівським РТЦК та СП Вінницької області.

Увесь цей час він сміливо захищав українську землю та свій народ. Однак 23 березня цього року під час виконання бойового завдання на спостережному пункті в районі с. Ямполівка Донецької області він загинув. Внаслідок артилерійського обстрілу Віталій отримав поранення, несумісні з життям. Мешканець села Серпневе не дожив до свого 40-го дня народження три місяці…

Одещина та Україна втратили ще одного гідного та вірного сина, який героїчно боровся з підступним ворогом. Тарутинська селищна рада висловлює глибокі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого Земляка та Героя. Вічна і світла пам’ять Герою Захиснику“, – зазначили у сільській раді.

На війні загинув Герой з Тарутинської громади Віталій Димчогло

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x