На шляху до зміцнення обороноздатності регіону: на Одещині розпочато будівництво десятків фортифікаційних об’єктів

0 коментарів 15525 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 21 березня, під час брифінгу в медіацентрі Одеської обласної адміністрації представники влади та Збройних Сил України оголосили про початок будівництва 54 фортифікаційних об’єктів на території Одеської області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


На брифінгу виступили Єгор Чикшеєв, т.в.о. директора Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської обласної адміністрації, та Наталія Гуменюк, речниця Сил оборони Півдня. Вони повідомили, що для всіх 54 об’єктів вже розроблено проєктно-кошторисну документацію, а також отримано позитивні експертні звіти.

На Одещині будують та зміцнюють оборонні фортифікації

Зазначено, що це продовження робіт, які були розпочаті ще у 2022 році, спрямованих на зміцнення обороноздатності регіону.

Зараз вже розпочато відповідні будівельні роботи з метою завершення об’єктів у найкоротший термін. Фортифікаційні споруди спрямовані на підвищення безпеки та обороноздатності регіону в умовах сучасних загроз та викликів.

Як вже писала “БІ”, на території регіону активно будують фортифікаційні споруди, встановлюють загороджувальні рубежі – «зуби драконів», протитанкові рви та інші невибухові загородження. Для виконання робіт залучено близько 150 осіб та 80 одиниць техніки.

На Одещині будують та зміцнюють оборонні фортифікації

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x