Минулої ночі Одещину в черговий раз атакували дрони

0 коментарів 14769 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 6 березня 2024 року російські окупаційні війська атакували 42-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» із чотирьох напрямків – Чауда, Балаклава – Крим, Курська обл., Приморсько-Ахтарськ – рф. Чимала кількість смертоносних бляшанок була направлена на Одеську область та саму Одесу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Повітряні Сили України.


Атака розпочалась пізно увечері й тривала майже п’ять годин. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та засоби радіоелектронної боротьби.

За попередньою інформацією, приблизно о 23:15 в Одесі почали лунати вибухи. Перед тим у командуванні Повітряних сил попереджали про рух дронів-камікадзе типу “Шахед” у напрямку міста. В Одесі також почали працювати сили та засоби протиповітряної оборони. Росіяни запускали по місту ударні дрони у кілька хвиль, і вибухів було декілька. Також стало відомо, що в Одесі в низці районів зникло світло. Зокрема, світло зникло в районі Молдаванки та подекуди у центрі Одеси. Також ворог запускав дрони паралельно й на інші області.

В результаті бойової роботи збито 38 шахедів у межах Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Харківської, Вінницької та Сумської областей.

Наразі офіційної інформації про влучання та наявність постраждалих поки що немає, відомості будуть оновлюватись.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x