Квартиру колаборанта Сальдо в елітному районі Одеси продадуть на аукціоні

0 коментарів 18279 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд державного майна України виставив на продаж апартаменти Сальдо, які знаходяться в Одесі у Приморському район в Аркадії. Про це, посилаючись на голову Фонду Держмайна Віталія Коваля, пише Центр публічних розслідувань.


Площа квартири по вулиці Тіниста, будинок № 9/12 складає 128,5 квадратних метрів. Придбати її можна за 3,7 мільйона гривень. Аукціон з продажу стартує 17 квітня.

Також покупець зобов’язаний сплатити витрати, пов’язані з підготовкою до продажу об’єкта та заборгованість за комунальні послуги.

Раніше працівники ДБР у взаємодії із Херсонською обласною прокуратурою провели обшук у головного колаборанта Херсонської області.

Зазначається, що в його маєтку та за місцем проживання поплічників зрадника виявлено документи рф з прямими вказівками до вчинення злочинів проти України.

Уточнюється, що окремої уваги заслуговує бібліотека Сальдо. Були знайдені такі видання як “Императрица Екатерина ІІ”, “россия. Великия Судьба”, “москва. Размышления в фотографиях”, а також багато радянської геральдики та нагород і георгіївських стрічок.

Як повідомляє Центр публічних розслідувань, попри те, що родина колаборанта має квартири, будинки, котеджі в Херсоні, Києві та Криму, на самого Володимира Сальдо не записаний жоден бізнес. Водночас його донька – Ірина Сальдо – офіційно заможна панянка, що й нині веде підприємницьку діяльність за кордоном (на родинний зв’язок вказують дописи в соцмережах).

Так, коли Володимиру Сальдо видавали російський паспорт, він заявив, що це найбажаніший подарунок напередодні дня росії. Поки чоловік братається із ворогом та мріє про майбутнє Херсонщини у складі рф, його донька продовжує жити та працювати в одній із країн ЄС. Одній із тих, що наклала санкції на її батька.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x