Екстрена медична допомога Одеської області отримала у подарунок рації від Фонду Дениса Парамонова

0 коментарів 6912 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Фонд Дениса Парамонова покращив роботу “Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф”. Бригадам медиків, що здійснюють щоденні виїзди, подаровано спеціальні рації для якісної комунікації між собою.


Сьогодні бригади медиків з “Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф” працюють на межі своїх можливостей через постійні обстріли регіону. В багатьох випадках під час виїздів на порятунок людей у медиків з екстреної допомоги немає комунікації між собою, адже мобільний зв’язок часто не працює. Саме тому керівництво екстреної меддопомоги Одещини звернулось до Фонду Дениса Парамонова з проханням забезпечити їх спеціальними раціями, що значно покращить роботу лікарів.

Благодійний фонд оперативно зреагував на таке звернення, тим більше, що досвід у забезпеченні раціями в нього вже є, адже нещодавно такі засоби зв’язку Фонд подарував екстреній медичній допомозі Харківської області.

Тож і центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Одеської області отримав від Фонду Дениса Парамонова одразу 18 рацій, що працюватимуть, незважаючи навіть на перебої з мобільним зв’язком.

За словами генерального директора Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Світлани Ізосимової, подаровані Фондом рації вже використовуються медиками під час виїздів і ці пристрої зв’язку дуже ефективно себе зарекомендували.

Екстрена медична допомога Одеської області отримала у подарунок рації від Фонду Дениса Парамонова

Загальна вартість подарованих рацій складає понад 150 тисяч гривень. Їх вдалось придбати завдяки спеціальній акції “Велике серце”, яку проводить Фонд Дениса Парамонова спільно з SMK Group. До речі, кожен може долучитися до благородної справи, а для цього потрібно лише придбати благодійну наліпку у мережі магазинів “Київський м’ясокомбінат”, “Салтівський м’ясокомбінат”, “Богодухівський м’ясокомбінат” та “Рулька”. Вартість однієї такої наліпки складає 15 гривень, а придбати їх можна необмежену кількість. Усі зібрані від продажу наліпок кошти будуть направлені виключно на допомогу лікарням України, адже медичні заклади сьогодні потребують підвищеної уваги через те, що працюють у посиленому режимі. Особливо це стосується закладів охорони здоров’я в тих областях, де є багато внутрішньо переміщених осіб, які залишили свої домівки в інших регіонах через велику небезпеку. Лікарні Одеської області сьогодні також приймають багато ВПО і тому медзакладам потрібна допомога для ще більш ефективної роботи.

Екстрена медична допомога Одеської області отримала у подарунок рації від Фонду Дениса Парамонова

Коментарі закриті.