Двом мешканцям Одещини доведеться відповісти перед судом за любов до “кайфу”

0 коментарів 15687 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У порушників правоохоронці вилучили загалом понад 2,3 кг наркотичного зілля. Тепер їм загрожує покарання від штрафу до обмеження або позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Протиправну діяльність жителя Татарбунар викрили співробітники територіального підрозділу поліції спільно з прикордонниками під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури. Правоохоронці встановили, що чоловік на своїй присадибній ділянці виростив кущі коноплі, після чого зірвав їх, висушив, подрібнив та зберігав для власного вживання. А під час проведеного санкціонованого обшуку за місцем мешкання правопорушника поліцейські виявили у підсобному приміщенні два кілограми особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу, обіг якого заборонено. Вилучене слідчі скерували на експертизу, яка підтвердила наркомісткість речовини.

А співробітники відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2 під процесуальним керівництвом Доброславської окружної прокуратури викрили у наркозлочині мешканця Фонтанської сільської громади.

Володіючи оперативною інформацією про зберігання заборонених речовин, правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем мешкання фігуранта, звідки вилучили понад 300 грамів канабісу, що було підтверджено експертним висновком. Під час слідства поліцейські встановили, що правопорушник зірвав рослини конопель в полі, приніс їх додому та висушив. Частину він подрібнив та зберігав для  власного вживання.

Слідчі повідомили першому фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту у великих розмірах. Слідство про справі триває. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 85 тис. грн або позбавлення волі на строк до трьох років.

А ось відносно другого правопорушника досудове розслідування слідчі завершили. Йому висунули обвинувачення за ч. 1 ст. 309 ККУ у незаконному виготовленні, придбанні, зберіганні наркотичних засобів без мети збуту та скерували обвинувальний акт до суду. Чоловіку загрожує штраф від 17 до 51 тис. грн або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

Двом мешканцям Одещини доведеться відповісти перед судом за любов до "кайфу"

Двом мешканцям Одещини доведеться відповісти перед судом за любов до "кайфу"

Двом мешканцям Одещини доведеться відповісти перед судом за любов до "кайфу"

Двом мешканцям Одещини доведеться відповісти перед судом за любов до "кайфу"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x