Двоє одеситів потрапили до рук шахрая з Черкас: їх ошукали на оренді ігрових приставок

0 коментарів 13095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські поліцейські викрили жителя Черкас у шахрайстві. Раніше судимому за аналогічні злочини чоловіку вже повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Приїхавши в лютому до Одеси на відпочинок, чоловік вирішив заробити «легких» грошей, одурюючи громадян. Він знайшов в інтернет-мережі людей, які здавали в оренду ігрові консолі.

Зловмисник вирішив взяти техніку в оренду, але повертати нічого не збирався. Зв’язавшись з двома орендодавцями, він домовився про добову оренду ігрових приставок та, перерахувавши гроші того ж дня кур’єром, отримав своє замовлення.

Після завершення строку оренди чоловік просто перестав виходити на зв’язок. Ігрові консолі вартістю 25 та 26 тисяч гривень він здав  до ломбарду. Нині правоохоронці вживають заходів щодо повернення майна потерпілим.

«Спільно з оперативниками ми розшукали зловмисника в Черкасах, куди він поїхав після незаконного збагачення в Одесі. Зібравши достатньо доказів, під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси, ми повідомили фігуранту про підозру за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України, тобто у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайстві), вчиненому повторно. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто від 51 тис. до 68 тис. гривень, або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Нині правопорушник перебуває під вартою за підозрою у вчиненні  аналогічних кримінальних правопорушень в іншому регіоні. Слідство триває»,- повідомила слідча відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 Юлія Чебан.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x