Двоє крадіїв з Білгород-Дністровщини постануть перед судом

0 коментарів 13743 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські відправили на лаву підсудних двох жителів Білгород-Дністровського району за крадіжки. Жінка викрала гроші з банківського рахунку знайомої, а чоловік обікрав пансіонат. Тепер правопорушникам загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Перебуваючи вдома у своєї знайомої, жителька Білгорода-Дністровського скористалася нагодою і підгледіла пароль до мобільного банківського додатка жінки, коли та вводила його в смартфоні. Надалі гостя, поки господарка не бачила, взяла телефон і перерахувала з її картки на свою десять тисяч гривень.

Побачивши нестачу грошей на рахунку, потерпіла звернулася до поліції. Правоохоронці оперативно встановили правопорушницю, яка швидко зізналася у скоєному, але кошти повернути не змогла, бо вже всі витратила.

Інший  чоловік, який перебував на іспитовому терміні за крадіжку та незаконне заволодіння транспортним засобом, працюючи різноробочим в одному із пансіонатів у Білгород-Дністровському районі, протягом трьох місяців обкрадав заклад. Зловмисник, користуючись відсутністю відпочиваючих, привласнив телевізор, інструменти, комп’ютерну техніку та інше майно на загальну суму понад 48 тисяч гривень. Частину викрадених речей він встиг продати, проте поліцейські майже все розшукали та вилучили в якості речових доказів.

«Зібравши достатньо доказів злочинної діяльності фігурантів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули їм обвинувачення, залежно від скоєного, у крадіжках, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Слідство ми завершили і обвинувальні акти скерували до суду. Згідно з частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Двоє крадіїв з Білгород-Дністровщини постануть перед судом

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x