Дорогою до лікарні: медики “швидкої” допомогли з’явитися на світ маленькій мешканці Тарутиного

0 коментарів 9450 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Рано-вранці 19 березня бригада Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримала виклик на позалікарняні пологи і допомогла з’явитися на світ малечі у селищі Тарутине. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку Центру.


Як зазначається, 29-річна жінка народила дівчинку в автівці швидкої — дорогою до Арцизької лікарні.

Прийняла пологи фельдшер Пункту постійного базування у селищі Бородіно Світлана Трифонова, за кермом був водій Микола Чумак.

Дорогою до лікарні: медики "швидкої" допомогли з'явитися на світ маленькій мешканці Тарутиного

Дорогою до лікарні: медики "швидкої" допомогли з'явитися на світ маленькій мешканці Тарутиного

І ще одна дівчинка з’явилася на світ в автомобілі швидкої у Захар’ївській громаді. Допомогу 22-річній мамі та немовляті надавали фельдшер Михайло Довгань та водій Василь Маринічев.

“Радіємо щастю народження, хоча і в екстремальних умовах. Нехай дівчатка ростуть здоровими та щасливими, а їхнім мамам бажаємо швидкого відновлення і легкого материнства”, – йдеться у повідомленні.

Медики нагадали майбутнім батькам про те, що підготовка до пологів включає регулярне спостереження за вагітністю і своєчасне звернення до пологового відділення напередодні встановленої дати пологів. Особливо це стосується сільської місцевості, коли час доїзду швидкої через погодні умови або якість доріг може бути більшим, ніж очікується.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x