Чи «дотиснуть» депутатів на проведення сесії? ─ Для жителів Сергіївської громади є серйозний ризик залишитися без водопостачання

0 коментарів 11691 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Сергіївської громади на Білгород-Дністровщині можуть повністю залишитись без водопостачання. Про це розповіли у селищній раді сьогодні, 21 березня, повідомляє «Бессарабія INFORM».


За інформацією, оприлюдненою на сторінці громади, виконавець робіт, який займався встановленням башти Рожновського для забезпечення водою сіл Сергіївської ТГ, просить в терміновому порядку розрахуватися за виконання своїх робіт.

Проте на сьогодні Сергіївська селищна рада не може виплатити йому кошти у зв’язку з регулярним непроведенням сесії.

У громаді наголосили, що на сесії необхідно розглянути це та багато інших життєво важливих питань для Сергіївської громади.

«Виконавець робіт планує звертатися до суду, або ба більше: за свій же рахунок демонтувати всі установки, які забезпечують подачу води для наших мешканців. Для жителів громади є дуже серйозний ризик залишитися без водопостачання!», ─ йдеться у дописі.

На сторінці також оприлюднили відеозапис зустрічі мешканців сіл з начальником КП “Курорт-сервіс” смт Сергіївка Андрієм Дроботенком. На зустрічі також були присутні депутати селищної ради Ігор Коваленко та Андрій Рибальченко.

Нагадаємо, остання невдала спроба провести сесію у громаді відбулась 19 березня поточного року.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x