ЗСУ сьогодні збили ще один російський винищувач-бомбардувальник СУ-34: це вже 11 за лютий

0 коментарів 10206 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 лютого, стало відомо про чергове збиття українськими військовими ворожого російського винищувача СУ-34. За цей місяць ЗСУ знищили вже більше десятка літаків, які більше ніколи не будуть літати та обстрілювати українські міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на командувача Повітряних сил Миколу Олещука.


Як повідомив командувач, 29 лютого – дата, що випадає раз на чотири роки, але уже звичний для росіян день із втратою чергового літака.

Мінус СУ-34 на Східному напрямку! Дякую за роботу! Перемога на землі – кується в небі!“, – зазначив генерал.

Підкреслимо, що літак СУ-34, знищений українськими військовими, сьогодні став уже одинадцятим бортом, який втратили окупанти, починаючи з 17 лютого.

Зокрема, 17 лютого стало відомо, що Повітряні сили ЗСУ знищили три російські літаки – два винищувачі-бомбардувальники СУ-34 та винищувач СУ-35. Вони також були збиті на східному фронті.

А 18 лютого ЗСУ “приземлили” російський винищувач-бомбардувальник СУ-34 на сході. Окрім того, 19 лютого Олещук підтвердив, що ЗСУ збили ще два російські літаки на сході. За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, ці літаки здійснювали удари КАБами по позиціях українських сил.

ЗСУ сьогодні збили ще один російський винищувач-бомбардувальник СУ-34: це вже 11 за лютий

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x