Мешканця Кілії засудили до тюрми за зберігання понад двох кілограмів канабісу

0 коментарів 49977 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вересні 2023 року в будинку уродженця міста Кілія було виявлено 2328,48 грамів подрібненої коноплі, котру він виростив на присадибній ділянці для, за його ж словами, особистого вживання. Злочин було кваліфіковано як зберігання наркотичних засобів у великих розмірах. Яке та чому покарання обрав для нього Кілійський районний суд, розповість “Бессарабія INFORM”. 


В ході судового розгляду підозрюваний свою провину визнав, але відмовився від дачі показань. Але обвинувачування мало достатньо доказів проти нього.

Судом було враховано також високий ризик вчинення підсудним повторного кримінального правопорушення, адже той з 2018 року перебуває на спеціальному обліку у лікаря-нарколога з діагнозом «розлад психіки і поведінки внаслідок вживання канабіоїдів, синдром залежності».

Окрім цього, було встановлено, що кримінальне правопорушення обвинувачений вчинив під час перебування на розгляді в суді кримінальних проваджень відносно нього за аналогічною статтею та за фактом крадіжки, що суд розцінив як підвищену суспільну небезпечність обвинувачуваного.

Як результат – підсудного визнали винним та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки. Цим же вироком його звільнили від покарання, затвердженого Ізмаїльським міськрайонним судом від 19 грудня 2023 року за крадіжку, який призначив крадію п’ять років позбавлення волі, але звільнив його від покарання з іспитовим строком на два роки.

Засудженого взяли під варту в залі суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x