Вживані котли замість нових: на Одещині чиновника підозрюють у “відмиві” грошей на суму понад 1 мільйон гривень

0 коментарів 12204 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині розкрили скандальну історію розтрати бюджетних коштів на суму понад 1,2 мільйона гривень. За процесуальним керівництвом прокурорів Чорноморської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору комунального медичного закладу, який є також депутатом Овідіопольської селищної ради. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну прокуратуру та поліцію.


За даними слідства, у 2023 році керівник медзакладу уклав договір з фізичною особою-підприємцем на придбання радіаторів і котлів для систем центрального опалення лікарні за ціною значно вище ринкової, в сумі 1,9 мільйонів гривень. Однак, замість придбання нового обладнання, підозрюваний придбав два вживані котли із запчастинами та обладнанням до них, ринкова вартість яких на момент укладання договору становила близько 700 тисяч гривень. Різниця у вартості між фактично придбаним та оголошеним склала понад 1,2 мільйона гривень.

Наразі директорові лікарні – депутату селищної ради повідомили про підозру за статтею 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Вживані котли замість нових: на Одещині чиновника підозрюють у "відмиві" грошей на суму понад 1 мільйон гривень

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x