Ковдра-невидимка: Білгород-Дністровські прикордонники затримали “блискучих” порушників кордону

0 коментарів 16092 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Четверо “горе-винахідників” виявилися у полоні прикордонників на Одещині під час спроби незаконного перетинання державного кордону. Вони відчайдушно намагалися залишити кордонну лінію непомітними для тепловізорів, обмотавшись ізотермічними ковдрами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ.


Прикордонники з Білгород-Дністровського загону спостерігали за ними, і коли порушники намагалися проникнути через кордон, вони вчасно втрутилися. Незважаючи на попередження, чоловіки спробували тікати, але були зупинені після попереджувальних пострілів військовослужбовців.

За інформацією від Білгород-Дністровської прикордонної служби, підозрювані, які прибули з різних регіонів України (Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Сумської областей), планували свою нелегальну подорож, використовуючи інтернет-месенджери для відшукання маршруту. Вартість цієї ризикованої підприємницької ініціативи становила від 3 до 8 тисяч доларів США за особу.

На затриманих складено протоколи за адміністративні правопорушення згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення за незаконний перетин кордону та злісну непокору правоохоронним органам. Суд прийматиме рішення щодо подальшої долі цих осіб.

Ковдра-невидимка: Білгород-Дністровські прикордонники затримали "блискучих" порушників кордону

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x