В Україні проходить нацвідбір на Євробачення-2024, в якому бере участь співачка з Білгород-Дністровського

0 коментарів 26730 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Щойно, о 18:00 стартував національний відбір на Євробачення-2024. Вже сьогодні ми дізнаємося ім’я переможця, який представлятиме Україну на наймасштабнішому пісенному конкурсі, передає “Бессарабія INFORM”, з посиланням на УНІАН.До фіналістів Нацвідбору на Євробачення 2024 потрапила уродженка Білгорода-Дністровського Валерія Кудрявець, яка відома під псевдонімом SKYLERR.


Більше читайте тут:

Цього року боротися за перемогу на Нацвідборі будуть Ziferblat, YAKTAK, YAGODY, SKYLERR, NAZVA, NAHABA, MÉLOVIN, INGRET, Drevo, alyona alyona & Jerry Heil і ANKA.

До слова, букмекери вже визначилися зі своїм фаворитом. Згідно з їхніми ставками, перемогу здобуде дует alyona alyona & Jerry Heil, чия пісня “Teresa & Maria” стала вірусною в мережі.

Ведучими фіналу Нацвідбору будуть фронтвумен гурту The HARDKISS Юлія Саніна, телеведучий Тимур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак, а членами журі – артист Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), співачка Джамала та лідер гурту “Без обмежень” Сергій Танчинець.

До слова, глядачі зможуть подивитися Нацвідбір у форматі онлайн-концерту. Де саме буде проходити конкурс не повідомляється в цілях безпеки. Фінал конкурсу можна буде подивитися онлайн. Стандартно транслювати Нацвідбір будуть на YouTube “Суспільне”, “Євробачення Україна” та інших діджитал-платформах “Суспільного”. Також подивитися конкурс можна буде в додатку “Дія” та на Київстар ТБ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x