В Кілійській громаді організовують консультування у формі психологічного тренінгу

0 коментарів 12690 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілійській громаді розвивають один з напрямків роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» міської ради – інформаційно-мотиваційне консультування. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


В міськраді пояснюють, що, оскільки війна, втрата близьких, розлука зі знайомими, постійна небезпека тощо, без сумніву, впливають на мешканців, була запроваджена дана соціальна послуга. Її надають спеціалісти “ЦНСП”.

За сприяння в. о. директора комунальної установи Сергія Койчева та Валентини Лапатан було організовано консультування у формі психологічного тренінгу для групи мешканок села Новоселівка.

“Об’єднали цих чарівних жінок бажання зберегти традиції рідного села, всебічно допомогти збройним силам України в наближенні Перемоги та розвиток своєї особистості. У нашому житті трапляються події, які нас надломлюють чи пригнічують. На щастя, ми маємо різні допоміжні засоби, які допомагають нам зновy піднятися й рухатися далі. Такі допоміжні засоби є як i у нас самих, так і довкола нас”, – зазначили в Центрі за підсумками події.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x