У Тузлівській громаді притягнули до відповідальності власника собаки, що розірвав дворнягу, а іншу ─ до смерті скалічив

0 коментарів 15012 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 лютого, відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Тузлівської сільської ради. На ньому розглянули та склали адмінпротокол за ч.1 ст.154 КУпАП «Порушення правил тримання собак і котів», а також винесли постанову про притягнення до адміністративної відповідальності мешканця громади, чий собака спричинив смерть двом іншим. Про це, із посиланням на сільраду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Собака великої породи, який належить місцевому жителю, мав вільний доступ із приватного домогосподарства на вулицю. Тварина знаходилась на вулиці без повідка та намордника, в результаті чого нею було вбито та поранено двох інших собак, які належали власникам іншого домогосподарства. На засіданні комісії було з’ясовано, що поранена тварина теж померла.

«Розглянувши матеріали справи, правопорушника було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.154 КУпАП у вигляді штрафу у розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 340,00 грн, і попередження», ─ йдеться у повідомленні громади.

Також у сільській раді зазначили, що громадянин, який вчинив адміністративне правопорушення, не з’явився на засідання.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x