У Ренійській громаді двоє чоловіків наловили рибки на більш ніж триста тисяч гривень

0 коментарів 32184 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці, 11 лютого, інспектори Одеського рибоохоронного патруля разом з прикордонниками та водною поліцією Ізмаїльського РВП зупинили біля села Новосільське на озері Ялпуг двох браконьєрів, що на дерев’яному човні ловили рибу за допомогою електровудки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський рибоохоронний патруль.

До появи правоохоронців рибалки встигли зловити 117 екземплярів риби, в основному щуку та карася. Загальна вага риби склала більше ніж 40 кілограмів, а збитки, які порушники нанесли рибним запасам України – 364 599 гривень.

На порушників складено протоколи за ст. 85 ч 4 КУпАП. Човен, знаряддя лову та риба вилучені поліцією. Відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, що Одеські рибоохоронні патрулі продовжують посилено контролювати дотримання правил рибальства на водоймах області. Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером «гарячої лінії»: (098) 798-47-93.

У Ренійській громаді двоє чоловіків наловили рибки на більш ніж триста тисяч гривень
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x