Карантин завершено: завтра більшість закладів освіти Болградської громади повертаються до очного формату навчання

1 коментар 18792 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З понеділка, 12 лютого, майже усі заклади освіти Болградської міської ради переходять з дистанційного на очний формат навчання. Чому та які саме, дізналася «Бессарабія INFORM».


«Так, у зв’язку зі зменшенням кількості захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, що вдалося досягти завдяки переходу закладів освіти на дистанційний формат навчання впродовж 12 днів, ми повертаємось до очного режиму. Тобто з понеділка діти йдуть в ліцеї та дошкільні заклади. Але окрім вихованців Залізничненського та Виноградівського дитсадків, де досі спостерігається перевищення порогу захворюваності», – розповіла очільниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

Нагадаємо, відповідно до листа Болградського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» від 29.01.2024р. № 93, з метою запобігання подальшого розповсюдження захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції, збереження здоров’я дітей, у зв’язку зі зростанням захворюваності серед дітей і працівників, з 31 січня по 11 лютого 2024 року майже усі заклади загальної середньої освіти Болградської міської ради перешли на дистанційний режим роботи. Окрім, Владиченського ліцею та його дошкільного відділення, а також Болградського ліцею №3.

Не торкнулися ці запобіжні заходи й Табаківського ліцею, учні якого майже два роки навчаються дистанційно через відсутність укриття. Його будівництво ще триває.

Також завтра повинні закінчиться додаткові канікули для першокласників Болградської гімназії ім. Г. С. Раковскього, що у зв’язку з захворюваністю було в цьому році розпочато на тиждень раніше.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергій
Сергій
2 месяцев назад

А сенс навчання в школах в Україні? Якість освіти в нас дуже низька і ще й небезпечно вчитися через війну. Особисто я б рекомендував переїхати на навчання в Польщу. Звісно, для цього потрібно мати хоч якісь знання польської мови. Я можу вам порадити чудовий сервіс для цього https://slavic-center.com.ua/izuchenie-polskogo-yazika-v-kieve/

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x