У районах Бессарабії перевірили стан води та повітря

0 коментарів 18738 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області фахівці Центру контролю та профілактики хвороб провели моніторинг за станом питної води та забруднення атмосферного повітря, зокрема на території Болградського та Білгород-Дністровського районів. Про це, посилаючись на ОЦКПХ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Спеціалісти перевірили воду з поверхневих водойм 1-ї категорії на озері Ялпуг на території Болградського району, річці Дністер на території Одеського району та  річки Турунчук на території с. Яськи. Ця вода  використовується як джерело питного водопостачання населення. Було досліджено проби на санітарно-мікробіологічні та санітарно-хімічні показники. За результатами досліджень, усі проби відповідали гігієнічним вимогам.

Крім того, у ході моніторингових досліджень за станом забруднення атмосферного повітря на території житлової забудови було відібрано та досліджено 49 проб у м. Одеса, м. Болград, м. Білгород-Дністровський, м. Южний на вміст оксиду вуглецю, діоксиду азоту, пилу, діоксиду сірки й формальдегіду. Перевищення гранично допустимих концентрацій не встановлено.

За даними інструментальних вимірювань, радіаційний фон залишається на рівні багаторічних спостережень і не перевищує гранично допустимі рівні.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x