Підлітку з села Трудове, який зарізав 71-річну жінку, повідомили про підозру в умисному вбивстві

0 коментарів 16443 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сімнадцятирічному мешканцю села Трудове Кілійської громади, який наніс смертельні ножові поранення літній матері свого вітчима, повідомили про підозру в умисному вбивстві. За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як повідомляла “БІ”, у ніч з 4 на п’яте лютого неповнолітній разом з матір’ю та вітчимом вживав алкогольні напої у сусідки вдома. У стані сильного алкогольного сп’яніння він повернувся до будинку, в якому знаходилася 71-річна жінка. Після суперечки хлопець збісився і почав завдавати їй удари ножем у різні частини тіла.

На ранок мати підозрюваного виявила тіло свекрухи та зателефонувала до поліції. Серед мотивів розглядається версія вбивства на фоні відмови бабусі від інтиму, на якому наполягав підозрюваний.

На тілі померлої було виявлено чотири колоті рани шиї та колота рана живота.

У злочині затриманий зізнався.

Точна причина смерті старенької буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Юнака поліцейські розшукали протягом декількох годин у сусідньому селі в закинутій будівлі, де він переховувався.

«Хлопця затримали в процесуальному порядку. На підставі доказів, які вже зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник відділення поліції № 1 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

Підлітку з села Трудове, який зарізав 71-річну жінку, повідомили про підозру в умисному вбивстві

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x