Під прикриттям господарської діяльності: на Одещині виявлено та припинено незаконний обіг пального

0 коментарів 13797 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Січень поточного року відзначився успішною спільною операцією фахівців відділу державного ринкового нагляду та інспекції разом із представниками поліції та СБУ в місті Татарбунари: було розкрито діяльність злочинної групи, яка використовувала прикриття легальної господарської діяльності для незаконного виготовлення та реалізації пального. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державну екологічну інспекцію Південно-Західного округу.


Детективи слідчого управління виявили, що місцевий мешканець, приховуючись за видимістю законної господарської діяльності, насправді керував злочинною групою, що займалася незаконним обігом виготовленого пального. За даними слідства, зловмисники закуповували нелегальний дизель, який потім зберігали в орендованому під нафтобазу приміщенні. Після цього вони здійснювали його реалізацію через власну мережу модульних мініавтозаправних станцій на території Одеської області, накидуючи свою націнку.

Фахівці відділу взяли проби дизельного пального з пересувних автозаправних станцій та ємностей на території нафтобази, які були передані представникам Національної поліції для подальшого аналізу.

На даний момент слідство триває, і правоохоронці продовжують розслідування злочинної діяльності. Усі винуватці, які винесли нелегальні угоди, будуть притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x