Мешканець Ізмаїльщини підпалив споживче товариство за відмову керівниці дати грошей в борг

0 коментарів 19953 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі чоловік помстився жінці, бо та не дала гроші в борг. Поліцейські викрили порушника у підпалі приміщення споживчого товариства. Слідчі повідомили йому про підозру, а за скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


До поліції надійшло повідомлення від співробітників ДСНС про пожежу в будівлі споживчого товариства в одному з населених пунктів Саф’янівської громади.

По завершенню ліквідації пожежі на місці події поліцейські виявили ознаки навмисного підпалу. У вікні будівлі було розбито скло, а поруч знаходилась деформована пляшка з невідомою речовиною. Її вилучили в якості речового доказу та скерували на експертизу в рамках розпочатого кримінального провадження.

По «гарячих слідах» встановили особу зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який пояснив, що восени минулого року керівниця товариства відмовила йому дати гроші в борг. З метою здійснити помсту, чоловік взяв пластикову пляшку з легкозаймистою речовиною, підпалив її і через вікно закинув у будівлю, де розташовується офісне приміщення керівника. На щастя, ніхто не постраждав, однак вогнем були пошкоджені меблі та документи.

«Слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. Підозрюваний вже має судимість за скоєння пограбування та чекає на вирок суду за скоєння крадіжки, незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне позбавлення волі людини. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Слідство триває», – прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Мешканець Ізмаїльщини підпалив споживче товариство за відмову керівниці дати грошей в борг

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x