На Одещині бізнесвумен понад десять років продавала “брендове” взуття

2 коментаря 51516 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеській області вилучили понад 100 тисяч пар кросівок, що продавались під виглядом відомих брендів спортивних товарів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Бюро економічної безпеки України. 


Як розповіли у БЕБ, до відомства звернулись представники трьох світових марок спортивних товарів та повідомили про продаж на території Одеської області підробленої продукції. Реалізація підробок завдала підприємствам матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.

Як виявилося, бізнес з продажу підробок організувала одеситка, яка створила розгалужену мережу торговельних точок продажу контрафакту в регіоні. «Брендові» кросівки гуртом та в роздріб продавались на ринках та у торгових центрах Одеси й області, а також в інтернет-магазинах.  Жінка заробляла на продажі такого взуття понад десять років.

Правоохоронці провели сім обшуків у місцях зберігання та реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 мільйонів гривень.

Йдеться про товари, транспортний засіб, банківські картки, чорнові записи, копії установчих документів, поштові накладні, комп’ютерну техніку та готівку, отриману від незаконної діяльності.

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 КК України (Незаконне використання знаків для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) триває.

На Одещині бізнесвумен понад десять років продавала "брендове" взуття

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Сергій
Сергій
1 месяц назад

Навіщо ж таке робити? Як на мене, в рази краще було вкластися в оригінальні речі, відкрити свій інтернет магазин та займатися таким бізнесом. Це було б в рази прибутковіше. Звісно, для сайту потрібно робити завжди просування. Без нього не буде нічого. Я вам можу порекомендувати чудову компанію, яка допоможе вам у цьому https://octopus.co.ua/

Oxana
Oxana
22 дней назад

Так, вірність бренду та гарантія оригінальності взуття – дуже важливі аспекти при покупці, особливо коли йдеться про дитяче взуття. https://best4baby.com.ua/ua/obuv/ Ось кілька причин, чому це так важливо:

Якість та безпека: Оригінальні вироби бренду проходять строгі контролі якості та безпеки, що забезпечує, що вони відповідають високим стандартам. Вони виготовлені з використанням якісних матеріалів та проходять тестування, щоб гарантувати безпеку дитини.

Комфорт та підтримка: Брендове взуття зазвичай має спеціальні технології, які забезпечують комфорт та підтримку під час носіння. Це особливо важливо для дітей, чиї ноги знаходяться на стадії активного росту та розвитку.

Гарантія оригінальності: Купуючи від офіційного дилера або магазину, ви отримуєте гарантію того, що товар є оригінальним. Це дозволяє уникнути ризику купівлі підробленого взуття, яке може бути неякісним та небезпечним для носіння.

Підтримка бренду: Підтримка оригінальних виробів бренду сприяє подальшому розвитку та інноваціям у цій галузі, що в свою чергу призводить до появи нових технологій та покращення якості взуття.

Отже, обираючи ор
игінальне брендове взуття для вашої дитини, ви забезпечуєте її комфорт, безпеку та довговічність взуття.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x