“Дивишся на острів і розумієш, що там була втеча”: командир спецпідрозділу ГУР розповів про звільнення Зміїного

1 коментар 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тимур очолює спеціальний підрозділ Головного управління розвідки Міноборони. Це універсальний оперативно-бойовий підрозділ, який працює комбінованим методом. Він брав участь у низці відомих операцій ГУР і на суші, і на воді, зокрема, і у звільненні острова Зміїний. Як відбувалася ця спецоперація керівник спецпідрозділу розповів в інтерв’ю Українській правді.


У своєму першому великому інтерв’ю Тимур поділився, як створювався його підрозділ, про їхні спецзавдання на тимчасово окупованих територіях.

Ми звільняли острів Зміїний протягом 5 днів. Наші хлопці несподівано повітряним способом висадилися на острів і підняли над ним український прапор, водночас підійшли по воді, почали розміновувати острів”, – розповів командир.

Коментуючи брехню росіян, що вони нібито відійшли з острова за власним рішенням, розвідник розповів про наспіх залишену техніку, що свідчить про протилежне.

“Ми маємо розуміти, що «жестом доброї волі» не може бути те, що армія залишає усі флешносії, прилади, понад 25 одиниць ПЗРК. Дивишся на острів і розумієш, що там була втеча”, – заявив Тимур.

Повний запис інтерв’ю нижче.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Александр
Александр
2 месяцев назад

Побег или бегство? Читаеш название статьи, отлагается в мозгу одно. А, когда читаешь статью, отлагается другое. Голова болит…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x