Директор Тарутинської дитячої музичної школи Юрій Гаваньо приймає участь в Міжнародному конкурсі Hollywood Alley

0 коментарів 22005 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Творча програма Міжнародного конкурсу Hollywood Alley публікує, рекламує і просуває творчі роботи учасників та робить таланти відомими. Як вважають його організатори, конкурс ідеальний для талантів, які хочуть творчо зростати, публікуватися, просуватися, отримувати пропозиції від колег і роботодавців, збирати власні аудиторії фанатів, продавати творчі роботи, ставати авторами і виконавцями, відомими в Україні, Європі і у світі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку конкурсу.


Як зазначено у правилах, приймати участь можуть конкурсанти будь-якого віку і рівня майстерності. Окрім цього, учасники додаються до продюсерського каталогу Алея Талантів України, рейтингового каталогу Алея Зірок України. Публікують власні творчі онлайн портфоліо. Просуваються в Україні, Європі і США. Стають резидентами міжнародної мережі талантів, яка зберігає творчий шлях і досягнення кожного учасника. Творчі роботи конкурсантів додаються до Національного Творчого Фонду, подаються для рейтингування в Національний Творчий Чарт, публікуються в міжнародній мережі творчих новин Head News Network.

Директор Тарутинської дитячої музичної школи Юрій Гаваньо вирішив спробувати свої сили у цьому конкурсі, у жанрі “Композитор, фортепіано, джаз”. Його творча робота має назву “Вечірнє рандеву”.

Прослухати її можна, перейшовши за наступним посиланням.

Директор Тарутинської дитячої музичної школи Юрій Гаваньо приймає участь в Міжнародному конкурсі Hollywood Alley

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x