Двоє молодих боксерів з Арцизької ДЮСШ ввійшли до складу збірної Одеської області після впевнених перемог у чемпіонаті

0 коментарів 14526 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цими вихідними вихованці Арцизької ДЮСШ, учні Арцизького ліцею №4 Гороз Дмитро та Качо Віктор, здобули вражаючі перемоги в чемпіонаті області з боксу серед спортсменів 2008-2009 років народження, що надало їм можливість ввійти до складу збірної Одеської області з боксу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Арцизьку громаду.


Віктор Качо продемонстрував свою виняткову техніку, завершивши поєдинок нокаутом у третьому раунді. На жаль, хоча він продемонстрував великий потенціал, у півфіналі зазнав поразки від більш досвідченого суперника з Ізмаїла, і зайняв третє місце у змаганнях.

Дмитро Гороз продемонстрував впевнену гру та величезний потенціал, здобувши дві впевнені перемоги над своїми суперниками: у першому поєдинку суперник Діми був відправлений у нокдаун, а у другому бою хлопець змусив свого суперника відмовитися від продовження боротьби після потужного удару по корпусу. У фінальному протистоянні молодий боксер здобув переконливу перемогу з рахунком 4:1, ставши чемпіоном Одеської області у своїй ваговій категорії до 52 кілограмів.

“Пишаємось успіхами наших спортсменів! Вітаємо хлопців, їх тренера Владислава Лозанюка з новими досягненнями та бажаємо подальших успіхів! “Так тримати” – привітав хлопців з перемогою міський голова Сергій Парпуланський. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x