В Сараті розпочато збір відпрацьованих батарейок

0 коментарів 26433 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нову корисну ініціативу анонсували та вже запустили у дію активні мешканці центру Саратської громади. Доєднатись до корисної справи та зробити свій внесок у власне майбутнє можуть як самі жителі Сарати, так і гості поселення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на організацію “САРАТА СОРТУЄ або віддам сміття в добрі руки”.

Як зазначають організатори ідеї, викинути батарейку в загальний сміттєвий бак означає завдати шкоди не лише собі та оточуючим, але й декільком наступним поколінням. Адже батарейки у своєму складі містять токсичні елементи, такі як цинк, марганець, кадмій, нікель, ртуть і інші важкі метали. Навіть у невеликих дозах вони можуть нашкодити здоров’ю людини. До того ж практично на всіх батарейках є знак у вигляді перекресленого сміттєвого контейнера – викидати батарейку в сміттєвий бак заборонено!

Саме тому активісти запровадили збір відпрацьованих батарейок та подальшу їх передачу у відповідні компанії. Долучитись до збору дуже просто – потрібно зібрати у себе вдома вже відпрацьовані батарейки та залишити їх у спеціальному контейнері біля історико-краєзнавчого музею за адресою: Сарата, вул. Соборна 10-А.

В Сараті розпочато збір відпрацьованих батарейок
В Сараті розпочато збір відпрацьованих батарейок
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x