В Одеській області маленький хлопчик вирушив у мандри без дорослих

0 коментарів 18981 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У перший день нового року близько 20-ї години на кінцевій зупинці в одному із населених пунктів Мологівської територіальної громади водій маршрутки виявив хлопчика без супроводу дорослих. Дитина нічого про себе не говорила, тож чоловік звернувся у поліцію. Правоохоронці забрали хлопчика до себе і почали пошуки його рідних. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


Майже дві години співробітники ювенальної превенції та сектору реагування патрульної поліції розшукували бодай когось, хто б міг впізнати знайду, і врешті отримали дзвінок від його сусідів. Вони побачили фото дитини в орієнтуванні, розміщеному правоохоронцями у соціальних мережах.

Хлопчика передали матері. Як з’ясувалося: поки вона займалася хатніми справами, син вийшов з подвір’я на вулицю, пішов гуляти і сів в автобус.

«Жінка, яка самостійно виховує двох неповнолітніх синів, виявивши зникнення однієї дитини, почала шукати її самотужки. Із нею провели профілактичну бесіду, нагадавши, що у випадку зникнення дитини треба негайно звертатися до поліції, а не гаяти час на самостійні пошуки. За даним фактом поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Нею кваліфікується ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Це правопорушення тягне за собою попередження або накладення штрафу від 850 до 1700 гривень», – повідомили у поліції.

Також начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський закликав батьків не  залишати маленьких дітей самих, аби з ними не сталося лиха, і подякував громадянам, уважним та чуйним до людей, які потребують допомоги.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x